EPA-W Examentraining
CITO

Een compleet nagebootste examendag. Zowel de onderdelen voor het examen ‘EPA-W-opnemer’ als ‘EPA-W-adviseur’ komen aan bod. Na elk examendeel worden gezamenlijk de valkuilen en knelpunten besproken. Er is voldoende tijd beschikbaar om in te gaan op individuele vragen. Het is tevens mogelijk om voor een van deze twee onderdelen een examentraining te volgen.

Cursus inhoud

Uw docent op deze dag is een ervaren EPA-adviseur die zelf het diploma behaald heeft. Meijer Energie- en Milieumanagement heeft zelf meegeschreven aan het CITO-examen en maakt deel uit van de examencommissie en weet dus wat voor u van belang is. De vragen waarmee geoefend wordt tijdens de EPA-W examentraining, zijn natuurlijk andere dan op het echte CITO-examen, maar qua [..]

Sku
WE
Description
WE
Product Options
#OptionPrice
Shipping
Shipping Rate: F

Uw docent op deze dag is een ervaren EPA-adviseur die zelf het diploma behaald heeft. Meijer Energie- en Milieumanagement heeft zelf meegeschreven aan het CITO-examen en maakt deel uit van de examencommissie en weet dus wat voor u van belang is. De vragen waarmee geoefend wordt tijdens de EPA-W examentraining, zijn natuurlijk andere dan op het echte CITO-examen, maar qua zwaarte en vereiste deskundigheid wel soortgelijk.


Oefeningen CITO-examen EPA-W-opnemer

De volgende examenonderdelen worden geoefend:

  • oefenen met het maken van meerkeuze vragen (en daarna worden de vragen gezamenlijk besproken)
  • het opnemen van een woning (vanaf tekening en foto’s), net zoals bij het echte CITO-examen

Oefening CITO-examen EPA-W-adviseur

In dit onderdeel (conform CITO-examen) voert u gegevens vanaf de opnameformulieren in, in de software.

Hoe simpel het ook lijkt, hier worden toch vaak fouten mee gemaakt waardoor het gewenste diploma niet verkregen wordt. Wij behandelen samen met u de beste wijze van invoeren en welke fouten vaak gemaakt worden.


Na afloop kent u alle veel voorkomende valkuilen.

 

 

Sku
WE
Description
WE
Product Options
#OptionPrice
Shipping
Shipping Rate: F
lees meer..
Cursusdata, locatie Er zijn op dit moment geen data gepland. Neem voor de mogelijkheden contact op met ons.
Cursus duur 1 dag
Prijs per deelnemer € 365,- (excl. BTW)
Doelgroep Deze examentraining is bedoeld voor een ieder die wil controleren of hij de stof werkelijk beheerst, of nog een extra training naar het CITO examen toe wil.