Grootkeuken apparatuur
 

Bij elk bedrijf zijn er horeca-voorzieningen. Van een koffiehoek tot soms een compleet professionele keuken. Maar ook in elk restaurant zult u, de apparatuur die in deze cursus behandeld wordt, tegenkomen.


De horeca heeft vaak speciale benamingen voor allerlei apparatuur. Een bordenwarmer is vaak nog wel ‘logisch’, maar kan er mee bespaard worden? En als de chefkok spreekt over de ‘salamander’, weet u dan ook welk apparaat bedoeld wordt? Hoe werken de apparaten? Is het werkelijk BBT (Best beschikbare Techniek) wat er staat? Is het nu beter de gasgestookte of elektrische gevoede apparaten te nemen? Is een stoominstallatie voor een grootkeuken een goede oplossing? Wat is HACCP en wat is de relatie tussen deze wetgeving en het energieverbruik.


Kortom, alle keukengeheimen worden besproken. De recepten om in de grootkeuken energie te besparen krijgt u mee naar huis en kan u vervolgens in de eigen praktijk verder gaan gebruiken.

Gezond, comfortabel en energie zuinig

Tijdens deze tweedaagse cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Vocht (o.a. Bronnen, Dauwpunt, Schimmel en mijten, Meting, Oplossingen).
  • Geluid (o.a. Wijze van rekenen en meten, dB(A), Installatiegeluid, Wetgeving (eisen), Hemelwaterafvoer, Omgevingsgeluid, Geluid van buren).
  • Temperatuur (o.a. Thermisch comfort, Warmteverdeling in panden, Wettelijke eisen, Oververhitting, koeling zonder koelmachine).
  • Licht (o.a. Daglicht, Daglichtgeleiding, Daglicht meting, Beoordeling daglichttoetreding, Invloed van licht op de mens).
  • Luchtkwaliteit (o.a. Vervuilingsbronnen, CO en CO2 in de omgeving, Bronnen, Meting, Verbrandingsgassen, Radon gassen, Luchtverversing, Natuurlijke ventilatie, Mechanische ventilatie, Geluidsdemping, Warmteterugwinning, Ventileren/ spuien, Hybride ventilatie, Luchtstroming).

Deze cursus leert u welke zaken van belang zijn voor het beoordelen van een goed binnenmilieuprofiel (en hoe deze is te verbeteren). Met een opname in een gebouw zal het geleerde in de praktijk worden gebracht.

ISSO heeft speciaal hiervoor de ISSO 82-4 ontwikkeld. Deze wordt in deze cursus ook besproken.

Incompany Cursus 
 

Wij kunnen al onze cursussen ook bij u op locatie verzorgen. Dit geeft extra voordelen.

  • De opleiding is altijd op het moment dat u het best uitkomt.
  • U kiest de onderwerpen die het meest aansluiten op uw vakgebied.
  • U krijgt tips op maat voor uw organisatie.
  • Geen files.
  • Geen zoektochten naar parkeerplaatsen.
  • U bespaart reistijd en reiskosten.
  • Hoe meer collega’s deelnemen, hoe goedkoper per deelnemer.
  • De deelnemers kennen elkaar, wat de interactie verbetert, de ideale teambuilding!
  • Onze cursussen zijn niet gebonden aan producten of bedrijven.

 

Cursus op maat voor u
 

Energy-Academy heeft ca 80 cursussen voor u klaarliggen op verschillende niveaus.

 

Energy-Academy heeft ervaring met de meest uiteenlopende doelgroepen:

Van bewoners, tot managers en van installateurs tot ambtenaren.


Wij weten onze doelgroep met de juiste informatie en de juiste toon aan te spreken. Per doelgroep en bedrijf presenteren wij een op maat gemaakte cursus.


Energy-Academy blijft zowel bestaande, als nieuwe onderwerpen ontwikkelen: uw cursus is altijd up-to-date!

Vraag ons gerust naar uw persoonlijke mogelijkheden.

Neem voor vragen contact met ons op!